Edi, një djalë i apasionuar pas shkencës dhe teknologjisë takohet rastësisht me C17-ën, një udhëtar nga e ardhmja i cili kërkon të kthehet pas në kohë për të takuar William Shakespeare-in, për të gjetur kuptimin e dashurisë...

Edi dhe C17 hidhen në sulm për të gjetur dashurinë në një nga klubet e Tiranës. Por, askujt nuk do ia kishte marrë mendja se si përfundoi gjithçka…

Edi, një djalë i apasionuar pas shkencës dhe teknologjisë takohet rastësisht me C17-ën, një udhëtar nga e ardhmja i cili kërkon të kthehet pas në kohë për të takuar William Shakespeare-in, për të gjetur kuptimin e dashurisë...

Facebook
AKTIVIZO TANI